От х:

Днес в x:

В жежкия август: 3 лева за нощна разхлада

Предприемчивият бизнес в Хасково бързо обра липсата на градски обществен басейн, та дори предложи и нещо в плюс.

Нощното къпане за разхлада в жежкия август е най-новият хит сред хасковлии. То е разрешено на басейн “Маями“ след 20 часа и на всичкото отгоре входът е на супер цена от 3 лева.

Цените са много конкурентни и през деня, освен това са кардинално решени като ценово разписание - до 11-годишна възраст входът е 4 лв., за възрастните скача с левче.

В цената влиза и ползването на чадърите и шезлонгите. През деня обичайните посетители са предимно майки с деца, но за нощното къпане мястото е предпочитано и от големи компании, може би и заради заведението, в което цените са народни.

Така, както се казва, всички по трасето са доволни - денем родителите и малчовците, вечер - по-възрастните са хем разхладени, хем джобовете не им отъняват до дупка.

За всички обаче, които искат да практикуват плуването като спорт, се оказва, че алтернатива в Хасково няма, най-близката такава е на 25 километра - в Минерални бани, където са единствените подходящи с размерите си басейни за спортуване, там е и най-близкото място, където се предлагат уроци по плуване. Един урок излиза на хасковличета по 13 лв. и то ако са в група. В цената обаче влизат пътните от областния град до Баните и обратно, входът за басейна и самото обучение. 

 

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини