От х:

Днес в x:

Апаши развъртяха ножове в Странско и в центъра на Харманли

За два инцидента с ножове съобщават от полицията през денонощието.

Единият случай с хладни оръжия е в димитровградското село Странско, другия - в центъра на Харманли

Инцидентът в Харманли станал посред бял ден.

Около 10 часа на бул."България" възниква скандал между двама мъже на 37 г. и 43г.. След размяна на обиди помежду им, 37-годишният мъж вади от автомобила си нож тип кама, подгонва опонента си и му нанася прободна рана в лявата част на таза.

Въпреки промушкването пострадалият успял да се качи на колата си и да стигне до центъра за спешна медицинска помощ в Хасково. След зашиване на раната му на четири места, е освободен за домашно лечение. През това време участниците в скандала са доведени в РУП-Харманли и е уведомен дежурния прокурор.

По случая е образувана полицейска преписка.

Същият ден привечер в РУП-Димитровград е получено съобщение тел.112 за побой в Странско. Свадата била между сезонни работници от Сливенски регион. В разгара на караницата между бачкаторите 37-годишен мъж, познат на органите на реда, извадил ножа си и пробол свой колега, на 29-години.

За щастие намушканият е леко пострадал и след обработване на раната му в Димитровградската болница, е пуснат за домашно лечение.

За изясняване на случая в РУП-Димитровград освен извършителят, са задържани и още двама мъже, участвали в караницата - на 20 и на 30 години.

 

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини