От х:

Днес в x:

Най-нежния шеф в Хасково с нова щерка-наследница

Роси Александрова в минутката на шефа в Дарик Радио. Колегите са за завиждане

Най-нежния и всъщност единствения женски шеф на медия в Хасково Росица Александрова от Дарик Радио, затвърди женското царство в дома си, след като тази сутрин стана майка на второ момиченце. Малката принцеса прилича на фината си мама – тегло 2.9 кг и височина 46 см. Тя проплакала за пръв път в 10.30 часа тази сутрин след планирано секцио в пловдивската клиника Торакс. Дестинация за съжаление избирана все по-често от бъдещите хасковски майки, които предпочитат да раждат навсякъде другаде, но не и тук.

Раждането е минало без проблеми и в планирания ден на 9-я месец сподели щастливата родителка за Haskovo.net. Майката и детето се чувстват прекрасно и очакват посещението на щастливия татко. Бащата-художник Сейхан трябва да даде ключова консултация за бъдещото име на щерката наследница. Вариантите са няколко, но фамилията отказва да ги сподели преди окончателния избор да стане факт. Знае се само, че новият хегемон вкъщи е от зодия Рак, която заедно мама Овен и кака Скорпион ще поставят под инатливата си женска преса кроткия татко Водолей. Но както се казва, от всекиго според възможностите, на всекиму според потребностите.

За да се запознае с новодобитата си сестричка за Пловдив отива и кака Сиена, която от висотата на своите 3.7 години вече напълно осъзнава своята нова отговорност.

От екипа на Haskovo.net едно колегиално честито, с пожелание за много здраве и щастие пред новия член на семейството.

И да почерпите.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини