От х:

Днес в x:

Топло и разсейващо време


Чака ни топло и разсейващо време, което по принцип си е едно и също ако питате мъжете. Подтикната от жегата нежната половина ще става все по нежна след като захвърли още от дрехите. Днес ще има 34 причини да го направи, а според синоптиците температурите в Хасково може и да са още по-високи.

Никакви дъждове, облаци илби мъгли няма да развалят гледката. Очаква се известно заоблачаване в следобедните часове но то ще бъде с перести облаци, които са от подчертано недъждовен тип. Понеделник е само първия от серията райски дни които началото на юли ни поднася- Температурите през следващите дни ще бъдат минимум 19 ° а максимумите ще гонят рекорди или 40-те градуса. Само в петък и събота се очакнва превалявания, но от най-краткотрайните.

Идеално за море. Към момента на Черноморието t е 28-30 °, а водата е стоплена до 23-24°.. Има известно вълнение в рамките на 2 бала, което ограничава къпещите се, но по информация на вече плажуващи флагът винаги се оправя следобед.

Над планините също ще бъде слънчево. В следобедните часове над масивите от Западна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали и прегърми. По билата ще духа до умерен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 24°, на 2000 метра – около 17°.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини