От х:

Днес в x:

Хасково като Бора Бора: Тихо слънчево и 29 градуса

Времето ще е идеално за плаж, само дето си нямаме и подобие на такъв

Хасково ще стане досуш като райското местенце Бора Бора поне по климат, според синоптичната прогноза за уикенда. Подобно на полинезийския Едем и тук ще е слънчево, тихо и топло, с идеалните 29 градуса. Хората са го изчислили че отвъд тях освен топло става и потно и затова са направили полинезийския остров с най—много петзвездни хотели на глава от населението. И там и тук, в следващите два дни няма да има облаци, а ако се появят те ще бъдат с декоративен характер. Вятърът ще бъде по-скоро полъхване, с галещите 2 метра в секунда – недостатъчно да ни развали прическата, но напълно достатъчно да не ни прежуря слънцето. Дъждове  не се очакват

Подобно на Бора Бора и в Хасково ще е перфектно за плаж, само дето си нямаме такъв, откакто разрушиха последния басейн в града. Така че който иска Бора или нещо хубаво, ще трябва да го търси другаде.

Днешният 5-ти юли ще предложи един от най-дългите дни на лятото-15 часа и 11 минути. Слънцето изгря в 05ч. и 40мин. и залязе в 20ч. и 52мин. Най-ниската температура на тази дата в Хасково е била измерена през 1985г.-8.6°, а най-високата през 2000г.- бруталните 43.0°.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини