От х:

Днес в x:

Николай Колев и Константин Митев с дарение за Дом "Майка и дете”

Абсолютните фаворити за титлата на пясъчния корт и през настоящия сезон Николай Колев и Константин Митев зарадваха дечицата от Дом „Майка и дете” в Кърджали. Благодарение на организираната от тях благородна инициатива преди дни (провеждането на благотворителния турнир за Купа БИЙЧ ВОЛЕЙ ТИЙМ КОЛЕВ / МИТЕВ преди няколко дни, б.р.), двамата успяха да закупят пюрета на стойност 500 лв и да ги дарят от сърце на малчуганите. С тази своя постъпка звездния тим за пореден път и по различен начин отговори на въпроса защо са любимците на плажния волейбол в България.

В какво се състои предимството на спортните герои в паметта на съвремието? Класическият еталон за съвършенство и нравствена хармония по прашните страници на художествената литература вписва ли се в сивото ежедневие на суровата действителност или PR професионализма си е самодостатъчен?

Човешката противоречивост тълкува и вярва индивидуално. Първичният негативизъм у съзнанието на хората би вникнал в историята на тази инициатива на шампионите под черната призма: "героизмът” често намира плодородна почва за израстване в таблоидните реклами, шумните аплодисменти, материалната независимост и публичността. По ирония на съдбата отношенията пращане на чек–получаване на благодарствено писмо в отговор е най-краткия път за превръщането на "звездите” в благородници, а колкото повече са нулите в дарението, толкова по-голям е броят на медиите, които публикуват числата. От друга страна създанията с надделяващ позитивизъм в природата си на най-висшия ум на Земята биха погледнали през розови очила: плажните Лъвове съчетават в себе си моралните добродетели на истински национални герои и трябва да се държим с тях като с такива!

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини