От х:

Днес в x:

Светофарът до Цигарената помръкна, и дрегерът без ток

Светофарът на кръстовището на булевардите „Васил Левски“ и „Съединение“ угасна тази сутрин и това предизвика няколко леки инцидента. В създадения хаос в пиковите сутрешни часове се случиха няколко леки инцидента, казаха работещи в близките обекти. Микробус на куриерска фирма и такси се блъснаха леко, като допълнително усложниха обстановката в натовареното кръстовище. Бусът идвал по „Васил Левски“ и продължавал направо, но препречил пътя на жълтата кола, идваща откъм центъра, която е с предимство. Щетите са незначителни.

На място веднага пристигна екип на пътна полиция, но се оказа, че дрегерът им също е останал без ток – батериите са изтощени. „Няма страшно, имаме резервен“, бодро обясниха униформените, но батерията все пак се оказа достатъчна за двата теста. На двамата шофьори им беше все едно – никой от тях не бе употребил алкохол.

Не работи тази сутрин и светофарът на друго натоварено кръстовище – до автогарата. Там светлинната сигнализация бе в режим „жълта мигаща светлина“. Останалите светофари по „Съединение“ до зеленчуковия пазар работеха нормално.

Тодор Кръшков



 

Батерията на дрегера се оказа достатъчна за двата теста, после угасна и той
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини