От х:

Днес в x:

Цирк в ДАИ-Хасково: Отмениха втори конкурс за шеф

Антон Ставрев бе последния постоянен шеф на ДАИ. 6 месеца след него постът още се разиграва на конкурси


Истински цирк се разиграва в хасковската структура на ДАИ, която отново остана без директор, след като и втория конкурс за поста бе отменен. Мотивът е, че няма достатъчно подготвен кандидат. Общото между двата конкурса е, че бяха спечелени от един и същ човек-дългогодишният пътен инспектор Йордан Панев. На вторият Панев даже бе единственият допуснат до финалния кръг измежду 5-мата кандидати, след като спечели максимален брой точки на теста от 17-ти април. Вчера обаче бяха изкарани резултати според които на интервюто Йордан Панев е записал скромната оценка от 3.60, а по регламента всеки кандидат с резултат под 4 се декласира.

Подобен сценарий се разигра и на първия конкурс през февруари. Тогава за поста се конкурираха Панев, настоящия вр.и.д Петър Димитров и началникът на общинските тролеи Гюнай Юсуф. Макар и с малко, Панев спечели пред Димитров, но на интервюто го „наградиха“ с 3.63 и съответно конкурсът бе отменен.
Драмата на териториалната дирекция на ДАИ започна през декември, когато бе омаха тогавашния шеф Антон Ставрев, заедно с 4-ма инспектори. Сред тях бе и Йордан Панев въпреки, че имаше 10-годишен стаж в хасковската структура. Опитът му да се завърне в нея, при това като шеф, обаче получи недвусмислен сигнал, че ще бъде неуспешен.
Хасково и Перник остават единствените дирекции без постоянен шеф.
Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини