От х:

Днес в x:

Една година еТВ

Най-младата репортерка на еТВ

 На 14 май 2013 год. телевизията стартира с новото си име и лого, с амбициозни планове и с почти фантастичната в този момент мечта да предложи на зрителите една приятна, интересна и балансирана програмна схема. 

Само година мина оттогава, но това беше година на непрекъснати постепенни промени. Не спря търсенето и намирането на филми и сериали, които да отговарят на изискванията за качество. В 12-часовата програма намери своето място и най-новата музикална продукция от световни издатели.  

В техническо отношение успех стана предаването на ежедневната новинарска емисия в HD. Преминаването към висока резолюция изисква пълно обновяване на всичко в студиото, на камерите и на предаването.Това се случваше за първи път в регионална медия. Друга сериозна крачка еТВ направи с директните предавания на баскетболните и хандбални срещи. Собствената продукция на канала се допълни със седмичното предаване „Спортна зона“. Екипът успя да реализира и поредица документални филми, заснети в региона, в съседни Турция и Гърция, че даже и в Брюксел. За тази една година еТВ направи и излъчи десетки разширени репортажи на актуална тематика. Пред камерата за интервю застанаха известни и интересни личности. Пред камерите ни заставаха с проблемите си и доста наши съграждани, защото еТВ откликваше на всеки сигнал. През тази първа година стартира и сайтът на телевизията, където можете да видите голяма част от направеното. Начална скорост набра и станицата на еТВ във facebook. 

Още много предстои. Скоро новините ще се предават от новото студио в сградата на „Минерал“. В процес на подготовка са нови предавания. „Благодарим ви, бъдете с нас“,  казва задружният екип на еТВ на зрителите и на всички, които подкрепят усилията му. Очакваме ви на редакционния телефон 0892 25 44 29, на е-mail: novini@etv.bg и тази вечер пред телевизионния екран.

Павел Одаджиев (вляво) и Илия Илиев. Това са хората, които по-рядко влизат в кадър. еТВ е млада телевизия, но операторите са с опит...
...в екстремни ситуации

Мария Ламбова, стажант-репортер. В еТВ тя дойде директно от студентската скамейка. Вдясно Мария е почти в десетката, но показва вярната посока - напред и нагоре.

Христина Котларска и Ваня Петкова, водещи на новините
На Бяло море
Работата на репортера
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини