От х:

Днес в x:

Хасковлия загуби най-добрия си приятел, моли за помощ

Приблизително така изглежда загубената болонка


Хасковлията Дикран Балабанян загуби днес дългогодишният си приятел-болонката Кетуш. 12-годишното кученце се откачило от стопанина си и хукнало на воля по безлюдните днес хасковски улици. Възрастният човек не успял да го настигне. Притеснява се, че на най-добрият му приятел ще се случи нещо, било от автомобили или злонамерени съграждани на 4 или на 2 крака. Още повече, че кучето е домашно отгледано и няма никакъв опит навън.

Болонката е бяла, облечена е със синя дрешка и тънък синджир за водене. Загубена е между улиците Калоян и Сан Стефано или по-точно в района на 10-та детска градина. Самото загубване е малък куриоз. По време на разходката кученцето извършило естествените си нужди на тротоара. Като съвестен гражданин Дикран се навел да събере изпражненията в торбичка. В края на тази процедура, впечатленият от нещо мъник се отскубнал и драснал където му видят очите.

Собственикът обещава богата възнаграждение на този който я открие. Вече е разлепил обяви из целия център, с няколко телефона за контакти/виж сн.28.

Г.Христов

Обявата с телефоните
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини