От х:

Днес в x:

Зимен комфорт за най-добрия приятел на мъжа в KFZ Pro

В KFZ pro предлагат безплатно настройване с лазер на баланса


Най-добрият приятел на мъжа, неговата кола, ще избира за зимния си комфорт измежду хиляди първокласни гуми внос от Европа. Те се предлагат в новооткрития сервиз KFZ pro, на улица "Южна" 10, пресечка на бул. „Освобождение“, до първото кръгово на булеварда. Там вече очакват 2800 гуми втора употреба и 1000 чисто нови. Доставени са отKFZ Pro, единственият в Хасково директен вносител на гуми от Европа и като такъв, дава богат избор и ниски цени.

За безаварийното им качество гарантира грайферът. Всяка от гумите е с минимум 4 мм дълбочина на шарката, при законово изискване от 1.6 мм. Грайферът гарантира избягването на инциденти, особено през зимата. Тогава голяма част от ПТП-тата стават именно заради „беззъби“ гуми. Такива са, защото джобът на българина не позволява нещо ново, дори и веднъж годишно. И тук има цена, но някак си по-нормална. Масовата „ASTRA“ например може да бъде обута за 80 лв, по 20 лв на всяка гума. И това е всичко. Монтажът и балансът са безплатни, като последното се прави с машини от най-висок клас.
Промоцията включва и безплатна доставка в рамките на града, независимо от броя на закупените гуми.

По-скъпият набор от гуми пък дава гаранция за следващи сезони. С уговорката, че е важно как се кара. Има хора, които могат да изтрият гумите за дни.

Оказа се обаче, че грайферът и годината на производство са в основата на много заблуди. Качеството на гумата си личи по така наречената ограничителна лента, която се забелязва измежду шарката.
Производителят гарантира, че всичко е ОК, докато дебелината на шарката е над тази лента. Падне ли под нея, дори да е повече от изискваните от КАТ 1.6 мм, гумата вече не става за нищо макар да е произведена и тази година.
Не всички гуми имат ограничителни ленти. В такъв случай в сервиза са приготвили една машинка, с която мерят милиметрите на място.

Засега има само зимни, но от 20-ти януари в сервиза се доставят 2000 летни гуми.

До 25-ти този месец ориентирането в избора става само на място - на ул. „Южна“ 10. После ще има интернет страница на KFZ pro, на която всяка тип гуми ще са представени със снимка и съответната цена. Специалистите на сервиза пък са на разположение за консултации, за това кое е най-подходящото за вашия моторизиран приятел.

Монтажа е с машина с падащо рамо, за щадене на джантата
В сервиза има наличности от 3800 гуми нови и втора употреба

Шарката е от 4 мм и нагоре. Проверката става на място
Когато грайферът се изтрие до дъното, се появяват цветни чертички-гумата е вече изхабена
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини