От х:

Днес в x:

Ресторантът между 35 и 70 лева на Нова година в Хасково

След бурното празнуване е Новогодишното хоро

Редица елитни хасковски ресторанти няма да работят в новогодишната нощ, показа проверка на Haskovo.net. Тези пък, които ще приемат клиенти, вече са запазени, казаха от бранша. Кувертите на ресторанти, механи и клубни заведения варират от 25 до около 70 лева. Няма осезаема промяна в сравнение с изминали години. Срещу цената се предлага вечеря, на някои места е включен аперитив, има различни програми, DJ партита и закачливи игри за гостите.

Кувертът в ресторанта на 4-звездния хотел „Европа“ е 69 лв. В цената влиза обилна вечеря, шампанско, вино, DJ, шоу програма от фолклорни танци, балет, група буфосихронисти, занимателни игри и други изненади за посетителите. Там обаче местата били запазени още от началото на миналия месец. Освен ресторанта, в хотела ще работи и пиано бара. За нощното заведение обаче кувертите все още не са уточнени.

В ресторанта на комплекс „Фантазия“ кувертът е 70 лева. Освен изобилието от храна – салата, предястие, ястие, десерт, алкохол, има програма с DJ и оркестър. Предвид голямата площ на заведението, все още има свободни места. В съседния ресторант „Кортовете“ цената на новогодишния куверт е 68 лева. Там също има разнообразие от храна, игра с публиката и изненади. Места обаче вече няма.

В ресторант „Грошъ“ кувертът пък е 35 лева. За посетителите на 31 декември заведението предлага вечеря, богата музикална програма, игри, томболи с награди и светлинно шоу с много изненади. Свободните места там са на привършване.

Клуб „Barcod“ пък предлага новогодишен куверт само срещу 25 лева. В цената са включени минерална вода, чаша шампанско, плодове, ядки, шоколад и развлекателна програма от DJ Джото, Станко и Дани. Предвидена е и баница с късмети и танцьорки. В клубното заведение все още има свободни места за посрещане на новата 2014 година. Там забавата ще започне от 9 часа и ще продължи до малките часове на 1 януари.

Анета Кутелова

Посрещането на Нова година не може без Дунавско хоро

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини