От х:

Днес в x:

Недялко и Кристина - принц и принцеса на Езиковата

Миналогодишната принцеса Надежда Халваджиева поздравява новите принц и принцеса

С бурни овации бяха избрани днес принц и принцеса на езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково. Това са Кристина Маркова и Недялко Апостолов от 11 „А“ клас. Те се конкурираха с още една двойка от 11 „Б“ клас – Добромира Димитрова и Тихомир Илиев.

Претендентите за короната бяха поканени да се качат на импровизираната сцена в коридора на училището, оборудвана с техника и озвучаване. Водещата на кастинга бе миналогодишната принцеса Надежда Халваджиева и нейния принц. Двете двойки заеха местата си на подиума, а носителката на титлата прикани публиката да ги подкрепят. Множеството обаче се бе запасило с вувузели, свирки и други най-разнообразни, вдигащи необходимата аларма предмети. И двете двойки получиха силна подкрепа, което разколеба журито. Водещите трябваше да предприемат друг подход за избор на актуалните принц и принцеса.

„Тази година изборът е по-труден отвсякога“, заяви от микрофона принцеса Надежда. Тя бе принудена да призове публиката да гласува поотделно за двете двойки, вдигайки ръка. Дори този начин на подкрепа затрудни журито, тъй като и за двете двойки имаше гора от ръце. В крайна сметка бяха избрани принцеса Кристина и принц Недялко.

„Благодарим на всички, които гласуваха за нас и ни подкрепиха“, казаха новите носители на престижната титла. „Чувството да бъдеш принцеса е страхотно, чувствам се като истинска звезда“, каза Кристина, която участва много активно в Ученическия съвет, както и в традиционните фашинги на Езиковата. Нейният принц, освен заниманията в училище, тренира волейбол. Новоизбраната двойка ще има ангажимент да организира фашинга пред февруари. Те ще трябва да изберат темата на шествието.

Традицията с фашинга не е прекъсвана вече 35 години, каза директорката Пенка Делиева.

Анета Кутелова

Принцеса Кристина и принц Недялко

Публиката

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини