От х:

Днес в x:

Бойчев направи фурор с Мерилин Монро на татуекспо в Германия

 С Джак Рибейро

Снимки: личен архив

Когато си най-добрият в занаята и заложиш на най-великия секссимвол за всички времена – Мерилин Монро, успехът няма как да не ти е в кърпа вързан. Естествено, Мерилин е в ролята на рисунката на Димо Бойчев, с която той обра овациите.

С образа на Мерилин Монро върху бедрото на неговата асистентка от немското му студио в Карлсруе, хасковлията спечели две първи места - за най-реалистична татуировка, както и за най-добрата на Tattoo Expo в Саарбрюкен. Освен това любимката на Кенеди, пресъздадена от Димо, му донесе и второ място за черно-бяла реалистична татуировка. Журито, в което е и идолът на Бойчев сред майсторите-татуисти - французинът Джак Рибейро, се застояло цели 15 минути около бедрото с образа на Монро, за да огледа компонентите на татуса.

Ти ще си следващият голям“, отсякъл накрая Рибейро по адрес на Димо.

Във върлата конкуренция на 170 от топтатуистите в Европа и общо 6 награди, българинът грабна още една статуетка. Тя му беше връчена за второ място за черно-бял татус. Отличието е за мастилената картина с най-великите моменти от историята на Албания, която Димо е изобразил върху гърба на албанския си съдружник Джелал.

Макар все още да преживява емоциите си след поредния фурор, Димо Бойчев не спира да работи. Той подготвя и най-новото си татустудио в Карлсруе. Освен това е готов и с идеята си за предстоящото след 2 седмици участие на поредния татуфорум.

М. Манолова

   

                   

Скицата за татуса, който Димо се кани да направи при предстоящото си участие
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини