От х:

Днес в x:

EVN ни търси за съвет

EVN започва инициативата „Клиентски съвет“, съобщиха от компанията. Дружеството набира кандидати сред своите битови клиенти за участие в обществен съвет, в рамките на който те могат да изразят и разработят конструктивни идеи и препоръки към дейността му.

Мотото, под което ще работи инициативата, е „Вашите идеи създават промяна“.

Новата платформа ще е на принципа на работни срещи между битови клиенти на EVN и представители на дружеството. Целта е да се обменят информация и идеи по различни теми, свързани с дейността на компанията.

За Клиентския съвет може да се кандидатира всеки пълнолетен гражданин, който ползва услугите на дружеството по доставка на електроенергия. Участието в съвета е доброволно и безвъзмездно. Съставът на Клиентски съвет е от 24 участници, които се избират за период от 2 години. Срещите ще се организират минимум 2 пъти годишно в различни населени места в Югоизточна България.

Всички желаещи битови клиенти на EVN България могат да кандидатстват с писмено заявление за участие в свободна форма. Освен тривиалните данни, от компанията искат то да съдържа и лична мотивация за участието.

Haskovo.net

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини