От х:

Днес в x:

Фондация дарява очила на социално-слаби от Димитровград

Със зам.кмета Светослав Сойков се срещна днес представителят на фондация "Ейнджъл" Димитър Голев

Дарение от 50 чифта очила на социално слаби деца и възрастни от Димитровград ще направи след седмица финдация "Ейнджъл".

На среща със зам.кмета на общината Светослав Стойков днес представителят й д-р Димитър Голев, заяви, че очилата ще бъда раздавани след преглед на желаещите, който ще се прави всяка сряда от 14 до 16 часа в оптиката на ул."П.Евтимий" №1 в Димитровград.

Прегледите ще извършва д-р Голев и д-р Георги Йорданов от университетска болница в Ст.Загора. Очилата са предоставени от софийска и пловдивска клиника, а стойността на дарението е около 5 000 лв.

Д-р Голев разказа, че фондация "Ейнджъл" работи и по няколко други проекта, свързани с храненето на хора в неравностойно положение, осигуряването на лекарства и чуждоезиково обучение.

Предстои и в Димитровград да бъде отворен офис на организацията. Такива вече има в София, Пловдив, Бургас, Ст.Загора. Сътрудничество с фондацията в бъдеще в Димитровград, прогнозира зам.кметът Светослав Стойков. Възможни са общи проекти, свързани с осигуряването на книги и детски съоръжения.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Д-р Димитър Голев ще преглежда жебаещитесоциално -слаби да получат безплатни очила

Очилата ще бъдат давани на хорлата в нежда след очен преглед
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини