От х:

Днес в x:

Автокрадците удариха и до полицейския блок

Автокрадците нагло удариха тази нощ няколко автомобила, паркирани пред така наречения полицейски блок в Хасково – на ъгъла между улиците „Георги Кирков“ и „Дунав“. Скромен Фиат е с разбито стъкло, а от него е задигнат радиокасетофон. В близост е разбит и опел. Колите са паркирани на метри от полицейския блок, а участъкът е силно осветен нощем.

Автоапашите, които върлуват повече от месец из Хасково, се оказаха костелив орех за местните криминалисти, които продължават да се провалят в опитите си да ги заловят. Само преди дни от МВР Хасково заявиха, че работата по залавяне на бандата обирджии на автомобили е приоритет номер едно за Районното управление на полицията.

По данни на МВР Хасково от началото на август са били подадени над 20 жалби за разбити през нощта автомобили. Крадците сякаш се забавляват, защото се забелязва известна маркова тематичност в дръзките им грабежи. При акцията им в квартал „Орфей“ например бяха обрани два опела, а при следващия удар и двата разбити автомобила бяха „Рено“.

Тази нощ тематичните крадци са го ударили през просото, редом с Фиата са разбили и от явно предпочитаната марка – опел.

Тодор Кръшков

Р.s. В отговор на запитване на Haskovo.net от пресцентъра на МВР Хасково заявиха, че разбитите коли не са собственост на полицейски служители.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини