От х:

Днес в x:

Отново слънчево и топло

Слънчев и благосклонен вторник ще наследи разболяващият с резките си температурни амплитуди понеделник. Вчера захладня внезапно със 7-8 градуса по Целзий, но днес всичко си идва по местата-отново над 30 градуса, слънчево и почти тихо. Няма да има и намек за дъжд. Времето ще бъде топло, но не много топло-синоптиците не очакват по-големи стойности от 32 градуса.

Лятната идилия ще даде началото на поредица слънчеви дни, които ще ни докарат до истинска жега през уикенда. Но до очакваните тогава 37 градуса има още време.

На морето е малко по-хладно от очакванията, като почти по цялото Черноморие ще бъде около 27-28 ˚ Температурата на морската вода е не особено задоволителните 24 градуса, духа умерен вятър от югоизток. Нестабилното време май ще напарви големите печеливши онези, които са планирали своята почивка през август.

Над планините ще е предимно слънчево, превалявания не се очакват. По билата ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максимална температура на 1200 метра около 21°, на 2000 метра: 14°.
Атмосферното налягане ще се понижи слабо и ще е малко по-ниско от средното за юли.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини