От х:

Днес в x:

Иван Петров прави нова партия

Нова дясна партия ще правят бившите активисти на ГЕРБ, които заявиха, че напускат партията. Това съобщи пред журналисти един от тях – Иван Петров. По думите му се очаква още от утре 50-60 от региона да подадат заявления за напускане на партията на Бойко Борисов. Според бившия областен шеф на ГЕРБ разочарованите били много, сред тях имало ексдепутати, шефове на държавни служби.

Преди две седмици бивши депутати и координатори на ГЕРБ, сред които Иван Петров и Павел Димитров от Варна, изпратиха ултиматум до лидера си Бойко Борисов. В него те поискаха отстраняването на Цветан Цветанов и Искра Фидосова, които според тях носят основна вина за изборните резултати на ГЕРБ.

Бившият премиер се срещна с отцепниците, но не изпълни исканията им. Според запознати на срещата преди десетина дни от хасковската организация на ГЕРБ са предложили на Изпълнителната комисия да изключи Иван Петров от партията. Борисов обаче отхвърлил предложението им. В опит да потуши напрежението, Бойко Борисов смени областният координатор на ГЕРБ Иво Димов с бившия икономически министър Делян Добрев. Това обаче не помогна.

„Не можем да члленуваме в партия, която се ръководи от човек като Цветан Цветанов, който след дни ще се сдобие с второ обвинение”, заяви днес пред репортери Иван Петров. По думите му новият политически проект ще е десен и задължително ще участва в следващите парламентарни избори. Според Петров те ще са напролет.

Цялото интервю с бившия депутат от ГЕРБ можете да видите в новините на ЕTV в понеделник.

Haskovo.net   

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ва
    ваня
    28 -1
    08:41, 9 юли 2013
    Ей,това лакомията няма край, а гьонсуратлъка още по-вече! Когато назначаваше директори и вземаше пари ,когато беше на държавната софра си мълчеше ,а сега когато го изритаха ,започна да се прави на толкова чистичък и честен ,че дори иска изгонването на други ,като него и ходи от телевизия на телевизия да реве колко са лоши съратниците му. Той,ще прави партия ,която да защитава нас, фражданите на Хасково ? Дали ще има някой ,който да му повярва? Няма ги вече баламите , другарю Петров ! Вземай си своите хора и изчезвайте , от вас нищо не става!
  • 2
    Ha
    ha-ha
    24 -2
    10:12, 9 юли 2013
    Този иван петров поразително прилича на фолк звездата алисия!
    То не бяха сълзи и сополи по весници и телевизии!
    Колко кадърни,красиви,какво творчество,какви фенове !!!
    И тези неблагодарници около тях,които цоцаха без свян ги напуснахаааа...
  • 3
    Ha
    hask
    25 -2
    10:36, 9 юли 2013
    Добре че бившите депутати не се възстановяват отново за депутати чрез съда. Те са като тези по некролозите - най-добрия, най-човечния, най-знаещия, най-честния и т.н. най... Да се чуди човек, при такъв потенциал от хора как сме на това дередже.
  • 4
    Bg
    bg
    33 -1
    12:16, 9 юли 2013
    Толкова много любов към вас другарю петров че чак се просълзих.успех с новата партия.

Още новини

Последни новини