От х:

Днес в x:

Арестувана е бивша „Мис България”

Бивша българска "Мис" е арестувана в Атина за търговия със забранени вещества, съобщи сайтът за българи в Гърция и Кипър "Български новини".

Красавицата е била задържана от специализиран полицейски отряд късно в четвъртък в южните предградия на гръцката столица.

По предварителна информация, високата блондинка със звучния прякор "Тарантулата" е бивша българска кралица на красотата.
Полицията е организирала акцията в суперлуксозния й апартамент в крайбрежното не по-малко луксозното предградие Глифада, където зад фалшива стена на една от стаите е било открито количество забранени субстанции и оръжие. При обиска на жилището полицаите са намерили още еротични принадлежности и лента, с надпис “Мис България”, които също са иззети.

Ето пълния списък на иззетите от дома й неща: Кокаин тегло -170 - гр.; Хероин -230 - гр.; Суров коноп-8.550гр.; 450 - таблетки екстази; Бял прах с неизвестен химически състав, вероятно за разреждане на кокаин 1230 гр.; Кафяв прах неизвестен химически състав, вероятно за разреждане на хероин с тегло -850 - гр.; Един картечен пистолет тип "Скорпион" със патрони; Тридесет и четири патрона от 7,65 mm.; Един Хидравлична преса; Една метална конструкция (калъп); Две метални цилиндрични структури, подходящи за стандартизиране на наркотици; Един електрически шейкър; Две метални сита; Една метална лъжица с видими следи от хероин; Осем страници на ръкописни бележки с посочените суми и количества наркотици.
Българката е следена от началото на февруари от опитен полицейски служител, който играе ключова роля в ареста на крупния гръцки наркодилър Макрияни преди години.

От полицията съобщиха, че българската красавица е на 27 години и е спечелила титлата си преди 6 години.

През 2007 г. "Мис България" става Юлия Юревич, която също е блондинка, висока е, само годините не съвпадат. До подобно заключение са стигнали и гръцки журналисти. Те звъняли на всичките нейни телефони, до които успели да се доберат, но всичките били изключени. Така че засега самоличността на арестуваната "Мис" остава мистерия.

Разбра се обаче, че родната миска е превърнала дома си в лабораторията на наркотици и е зареждала барове и нощни клубове по всички южни предградия на гръцката столица.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини