От х:

Днес в x:

Снежана Гарабед събира наборите от 1948 година

Фурията кака Снежка отново е в акция. Устатата арменка тича по организацията на  купона по повод  65-годишнината  на родените през 1948 г.

На 50-та юбилейна годишнина на набора се събрали повече от 1200 души. На 55-та годишнина били събрани на празника си в заведение на Ямача, след 5 години -на 60-то издание на срещата си се видели на Кенана, а сега купонът ще е в центъра. Името на кръчмето не е избрано случайно-“ Приятели“. Някои от наборите другаруват от повече от 50 години, а и капачките на коленете им вече били поомекнали, та решили да си бият 65-та поредна среща в центъра, за да е близичко за всички, разяснява хаджи Снежана Гарабед.

За перфектната организация на сбора има създаден и инициативен комитет. Срещата на наборите от 1948 година е в 19 ч. на 15 юни/събота/ пред сградата на театъра.

Блага Георгиева, Суза Бояджиян, Гергана Добрикова и самата Снежка Гарабед отговарят за записването и организацията. Всички желаещи могат да се включат в купона до 10 юни. Единственото условие е да са родени през 48 година на миналия век. Не е задължително да е в Хасково, уточниха от инициативния комитет.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини