От х:

Днес в x:

Почетни на Хасково стават почетни и на библиотеката

Освен заместник-кмет, Минко Ангелов вече е и посланик на библиотеката

Почетни граждани на Хасково станаха почетни читатели и на Регионалната библиотека „Христо Смирненски“. Днес на някои от тях бяха връчени почетни членски карти и знак на членове на клуба на посланиците на библиотеката. За събитието в читалнята бяха пристигнали почетните гражданин на Хасково – проф. Петкан Проданов, Георги Налбантов, Боян Боев, хаджи Снежана Гарабед, доайенът на фотографите Карекин Карекинян, Красимир Захариев, Иван Чаушев. Членки карти получиха и заместник-кметът Минко Ангелов, шефът на дирекцията по култура на общината Васил Несторов, секретарят на общината Атанас Димитров. С почетен знак се сдобиха и трима от най-малките читатели на библиотеката. Общо членовете на клуба на посланиците на културната институция са 42.

Картите бяха връчени от Тонка Кочева – заместник-директор на библиотеката. Презентация на последните проекти, по които работи регионалната библиотека, направи шефката й Кирилка Страшникова.

Тодор Кръшков

Най-малките посланици на библиотеката
Връчването на почетния знак на библиотеката изненада Карекин Карекинян и той пропусна да снима събитието. Haskovo.net му подарява тази снимка
Тонка Койчева и Кирилка Страшникова
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини