От х:

Днес в x:

Най-скъпите парфюми в света

Парфюмирането за някой хора е ежедневна рутина, но има и такива сред нас, които считат парфюма за едно изискано удоволствие, с което да се поглезим. Има и такива, за които марката и уникалния аромат на парфюма са от особено значение. По - долу ще представим най-скъпите парфюми и най-популярните марки, за които също има клиенти, съобщава БГНЕС:

1.Clive Christian, Imperial Majesty - Списание Форбс през 2011 г. го класира за най-скъпата марка, а уникалният аромат е привилегия за много малко хора. За да закупите и занесете в къщи този кралски парфюм ще трябва да отделите и кралска сума. Струва невероятните 215 000 долара. В света съществуват само 10 флакончета от този уникален парфюм.

2.Clive Christian, No. 1 - През 2001 и 2008 г. парфюмът бе начело в списъка на най-скъпите парфюми. Сега се намира на второ място. Това е парфюмът, който Кейти Холмс сложи за сватбата си с Том Круз. За това удоволствие актрисата отдели 2150 долара.

3.Caron, Poivre - Парфюмът на Car - Създаден през 1954 г. и може да се ползва както от мъже, така и от жени. Продажбата му е в лимитирана бройка и това не е толкова страшно, след като струва 2000 евро.

4.Chanel, No. 5 - Не само че е много скъп, но е изключително търсен на пазара, заради "инвазията" на клиентите. Според някой данни този парфюм се продава всяка 30 секунда, независимо от високата му цена - 1850 долара. Това е един от предпочитаните парфюми на известните личности и на елита.

5.Baccarats, Les Larmes Sacress de Thebe - Този парфюм е раличен от всички останали и е много трудно да се намери и купи. Той е комбинация от смола и тамян, а цената му е 1700 долара. Отличава се с качестен и невероятно чист аромат. Самото флаконче също е атрактивно, защото представлява пирамида.

6.Annick Goutal, Eau d`Hadrien - Парфюмът се появява на пазара през 1996 г. и предлага букет от аромати - бергамот, грейпфрут, босилек, лимон, персийски лайм, мандарина и гора. Свежото ухание може да се купи за 1500 долара.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини