От х:

Днес в x:

Виолена с 2 златни медала от Словакия

Димана Николова и Ангел Казаков

Със злато от Словакия се завръщат Димана Николова и Ангел Казаков от Виолена. Те заеха първото место при смесените двойки, а Ангел Казаков - и в индивидуалната надпревара при 12-14-годишните.

Шест от Виолена се състезаваха на 14-th Slovak Aerobic Open, провел се в Нове Замки Словакия от 4 до 8 април. Само 0,05 стотни не достигнаха на Димана Николова и Яна Колева в индивидуалната надпревара съответно при 12-14 и 9-11 г. да спечелят бронзовите медали.

Тихомир Баротев,който за първа година се състезава при 15-17 годишните, също с 0,05 стотни изпусна бронзовия медал. В деня на контролните проигравания всички спортни специалисти бяха силно впечатлени от съчетанието и изпълнението на Тихомир, за което той получи много поздравления. Прогнозите на всички бяха, че в много близко време той ще е със злато в най-големите състезания по спортната аеробика. Преди 3 год. имаше същата прогноза за него при 12-14 год./. „Получавайки толкова отлични отзиви за изпълнението ми предишния ден ме пренави, което доведе до грешка при изпълнението ми на упражнението с най-голяма трудност" - коментира Тихомир Баротев.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини