От х:

Днес в x:

ГЕРБ води в Хасково по многодетни татковци

Алекс вече е батко, Ина-кандидат-кака

Освен, че първи регистрираха листата си в РИК-Хасково, оказа се, че ГЕРБ е № 1 и по многодетни татковци.

Вторият в листата Красимир Стефанов е горд баща на три деца. Ексминистърът на икономиката все още  е татко на две, но живот и здраве през септември Добреви чакат и третия си наследник.

Във времето между политическите си ангажименти, като водач на листата в родния си град Хасково и Перник, където също е на чело на кандидатите за депутати от региона, 35-годишният Добрев все пак намира минутка да поговори за очакваното събитие в дома си.

Със съпругата му Живка все още не знаят пола на бебето, но пък и не гадаят още от сега. Двамата не се притесняват дали ще трябва да подготвят роклички или панталонки в мини размер, тъй като вече имат опит в отглеждането и на момиче и на момче-6 годишната Ина и 9-годишния Алекс.

Откакто са в столицата, заради депутатското място на Делян Добрев в предишния парламент, семейството се справя съвсем само, защото всички баби и дядовци са в Хасково. Сега съпругата на Делян Живка изцяло е поела ангажиментите по обгрижването на децата, воденето и забирането им от училище и да са винаги точни в школите по плуване или пък тенис, които посещават.

Делян Добрев чистосърдечно признава, че от началото на политическата си кариера, първо като депутат, а след това и като заместник-министър и министър, времето което прекарва с децата си е силно редуцирано. Признава, че 30-те минути слава на баща са му между 7 и 7.30 сутринта, когато ги събужда и води до училищния автобус.

Той не крие, че никога не е сменял памперси. Дори на шега заявява, че при третия си наследник и да реши да се яви на поправителен, тотално ще се провали като супер лаик в поставянето на пелените.

Неотлъчно до съпругата си обаче е, когато става въпрос за житейски уроци към Алекс и Ина. Родителите им гледат да ги държат по-настрана от камерите и  известността на таткото.  Живка признава, че това е все по-трудно в ерата на комуникациите.„Няма как да ги изолираме от събитията, които стават около баща им. Алекс и Ина все научават от някого или от накъде какво се случва. Затова когато той стана министър, а пък и те поотраснаха, предприехме друга стратегия- просто им обяснявахме, че да си министър е работа като всяка друга. Важното е каквото и да работи човек, да си върши задълженията съвестно“.

Депутат или не в следващия парламент освен, че ще дондурка бебе през септември, на Добрев ще му се налага и да помага и за уроците в първи клас на голямата си дъщеря Ина, която по това време ще тръгва на училище. Той вече е дал мъжката си дума, че ще се включи по-активно в помощта в бъдещото си голямо петчленно семейство.

Делян вероятно ще почерпи опит как се контролират три деца понякога и по жицата от данъчен № 1 в държавата Красимир Стефанов.

Роденият в София, но отраснал до 18-та си годишнина в Харманли данъчен шеф, също е в редиците на многодетните татковци.

Стефанов има три деца от двете жени в живота си. 18-годишният син Румен и 12-годишната Мирослава са от брака му с Людмила. 5-годишната Теодора е най-малкото му детенце от връзката му с Гергана.

Макар, че и с двете дами вече е разделен, Краси Стефанов поддържа прекрасни отношение с майките на децата си. Макар и нито едно то трите му деца да не живее при него, досега са прекарвали много време заедно и не страдат от липса на комуникация.

Свикнали са да са заедно и Стефанов не иска да променя навиците си относно наследниците си. „ Трите ми деца са моето най-голямо богатство“, казва той. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини