От х:

Днес в x:

Хората на Кунева се борят за два мандата от Хасково

Иван Стамболов (вдясно) и Диян Бояджиев

Спечелване на два мандата от хасковски избирателен район, от който се излъчват 8 депутати, е целта, която си поставят хората на Меглена Кунева от Движение България на гражданите. Водач на листата е членът на националното ръководство Иван Стамболов, който неведнъж бе в областния град през последната година при изграждането на структурите. Втори е Диян Бояджиев, собственик на радио Метроном и областен шеф на партията. Следват още 14 имена на членове на партията на Кунева от почти всички общини на областта.

„Листата е съставена от стойностни хора. Като образователен ценз горе долу на човек се пада по една магистратура“, изчисли Диян Бояджиев. Той започна представянето на кандидатурите за парламента с „обикновения парашутист Иван Стамболов“. Това даде повод за провокация – водачът на листата бе помолен да изброи 11-те общини от областта. Стамболов ги започна уверено, но към края изпита известни затруднения. „Ивайловград, Стамболово“, подсказа му Бояджиев. „Е, последната община я пропускам от скромност“, мигновено реагира Стамболов.

„Участието ми в политиката е върховен израз на моето чувство за хумор“, обобщи той.

Стамболов допълни, че ще водят позитивна кампания и увери, че от тях няма да се чуе една лоша дума или компромат по адрес на опонентите в предизборната кампания.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини