От х:

Днес в x:

Жена на задна хлътна в необезопасена дупка

Лек автомобил форд хлътна в дупка снощи при опит за задна

Шофьорка пропадна в тъмна дупка до блок при опит за тръгване на задна скорост. След няколко метра назад фордът хлътнал с дясната си гума в спускащо се надолу стълбище към входа на бившето котелно на блок 7-11 на ул. „Константин Величков“. Инцидентът станал около полунощ снощи, при непрогледна тъмнина. „ Не работеше уличното осветление, нямаше никакво обозначение, че там има нещо като дупка“ разгорещено обясни пътуващата в колата хасковлийка Галя. Водачката Рени пък днес установяваше щетите по личнияси автомобил. Освен изпочупената броня е пострадал и задния носач. Оглежда се и за други поражения по окачването.

Дамите били търговски представителки на известна фирма и се забавили на презентация в дома на клиент. Изобщо не обърнали внимание на подземното стълбище на блока, понеже домакинът им паркирал колата в междублоковото пространство. На тръгване обаче нямало кой да ги предупреди момичетата за дебнещата опасност. Колата била и комби, което допълнително затруднявало гледането назад. Дамите не заподозрели нищо докато не чули „тряс“. После вече било късно за спасителни мероприятия по заклещения автомобил. Возилото нощувало на местопроизшествието, а на сутринта бе изкарано от съпруга на една от потърпевшите. Разлютените дами бяха готови да съдят когото и да е - собственици, община или „който там отговаря за този капан“.

Това стълбище е от времето на построяване на блока, не е изникнало сега, свиха рамене живущи на „Константин Величков 7-11“. Мъжете ехидно посъветваха жените шофьори да обръщат внимание и на страничните огледала, не само на „пудриерата“ на предното панорамно стъкло. Обаче други изразиха съчувствие. Мястото около блоковете било винаги препълнено с коли, а уличното осветление наистина не работело. Можело да се случи на всеки.

Г. Христов

След пропадането, колата не могла да бъде мръдната
Задната на късмет не нацелила блока, но уличила стълбището за парното
Лоша работа
Съпругът на една от потърпевшите умува как да измъкне колата
Неработещо осветление и необезопасена дупка довели до инцидента
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини