От х:

Днес в x:

Депутатът Петров става фермер

„Чака ни много работа по предизборната кампания, но вече сме си в Хасково“, заявиха ексдепутатите от ГЕРБ. За бъдещите си „творчески“ планове те все още не дават конкретика, но признаха, че всеки от тях обмисля варианти за прехрана ако не се отзове за следващ мандат в 42-то Народно събрание.

Адвокатът Фани Христова, например сподели, че ако  не е депутат отново, след заслужена почивка възнамерява да поднови сега замразените си практика в родния си град.

Димитровградчанката Катя Чалъкова пък има запазено директорско място в Основно училище “Алеко Константинов”, на което е шеф седем години, преди да влезе в политиката през 2007-ма година.

Мястото на Румен Данев пък като зам.шеф на хасковския клон на ДСК не се пази, защото  е частна фирма със собствен вътрешен правилник и не е длъжна по закон.

Най-интересна визия за бъдещето си има ексшефът на МВР в Хасково, бивш областен координатор на ГЕРБ и вече безработен като депутат Иван Петров. На принципа "не искам да съм цар, искам да съм говедар" ще задейства по един от  плановете си. Възнамерява ако не е в парламента да разшири земеделското стопанство от 9 000 декара- пшеница, слънчоглед и царевица , което ръководи в момента малкия му син с говедовъдна ферма.

Петров, който е с първа диплома за висше образование за ветеринарен лекар, се вля в редиците на земеделците в региона след пенсионирането си в системата на вътрешните работи. Затова ако не стане отново  депутат възнамерява да кандидатства по проект на ЕС като говедар.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини