От х:

Днес в x:

Представят "Формулата на смеха" на 13 март

Ако искате да знаете каква е формулата на смеха, може да го научите на в сряда на 13-ти март от 19 ч. на сцената на Хасковския театър.

Премиерата на едноименната комедия е на камерната сцена.

„Формулата на смеха“ е от Иван Михайлов, а постановката-на Леонард Капон. Сценографията и куклите в спектакъла са дело на Томиана Томова-Начева. Ролите са поверени на Стелиян Николов, Петър Влайков, Иванка Шекерова и Стефан Цирков.

“Дали приказките стават реалност? ...Приказките –не ! Но мечтите, които те ни носят, почти винаги се сбъдват.

 В приказките не се разказва само за мечти, а и как те да се сбъднат. Как да отстояваш това, в което вярваш. И ако внимаваш, кокто ти разказват приказки, ще откриеш важни неща, които ще направят живота ти друг! Тази пиеса е базирана на наскоро открити ръкописи, намерени в мазето на една стара бръснарница по време на реконструкцията й с цел преустройство на помещението в салон за красота. Като знаем, че преди да изчезнат бръснарниците от нашите земи, те бяха място за обмен на информация, нещо като интернет клуб, Гугъл, или по-скоро Фейсбук, можем да считаме, че историята, която ще ви разкажа е напълно достоверна.”, представя пиесата Иван Михайлов.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини