От х:

Днес в x:

Хасковски 14 февруари

Новото ретро, лансирано тази година от L`Oreal. Дали ще е Св. Валентин или Трифон Зарезан - нека празник да има. Най-добре да не се чудим любовта или чашката, ако е възможно, нека почетем и двете.

До 14 февруари има време да се възползвате и да получите празник за косата си от "Студио 3". Внимание, господа, можете да зарадвате Вашата дама с някой от луксозните продукти на L`Oreal, като й подарите ваучер. При това от "Студио 3" са обявили за празника доста отстъпки. За нашумелия "Керастаз", например - 20%. Записването на часове започна, а при два закупени продукта има подарък - лятна чанта Cosmopolitan и любовен роман.

В "Гурковата къща" за 14 февруари почти всичко е резервирано. Оттам не можаха да кажат дали ще се празнува любовта или Трифон Зарезан, но май по-скоро второто, защото се запазват големи софри. Ясно е и, че отскоро предлаганото разнообразие за града ни - рибното меню, е намерило достатъчно почитатели. Впрочем по традиция в "Гурковата къща" си предлагат и по няколко изпитани рецепти с месо.

Доброто меню във "Фантазия" за празника е комбинирано със специален гост. На 14 февруари там ще е Живко Микс. Феновете на "а дирли да дирли дирли"..."тази нощ ми трябваш спешно" със сигурност ще получат максимално удоволствие.

Пиано барът няма специална оферта. Какво по-специално от пианото и барът? На пианото е пловдивчанинът Станислав Йосифовски, барът е добре зареден, остават и някакви места, които още не са резервирани.

За младежта се преполага, че везните ще са наклонени в полза на любовта. В "Баркод" поне вечерта е посветена на Свети Валентин. DJ Gorro и DJ C-Fusion имат грижата за купона, каквото ще става, да става.

Телевизия "Аида-Хасково" предлага една абсолютно безплатна оферта за тези, които смятат да изкарат уютна вечер с телевизор наблизо. На зрителите си непрестанно променящата се от добро към още по-добро медия дава едночасов концерт с музика и поздрави за празника. И това ако не е подарък... Поръчайте го от тук

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини