От х:

Днес в x:

Само 5 дни за да хванем данъчна отстъпка

Бонуси за изрядните данъкоплатци

На 11-ти февруари, понеделник, изтича срокът, в който физическите лица могат да платят дължимия данък за довнасяне по годишната си декларация с отстъпка от 5%. Плащането на данъка може да стане и в последния ден, стига сумата да постъпи по сметката на НАП на следващия работен ден. От приходната агенция напомнят, че отстъпката от данъка за довнасяне може да се ползва само при условие, че авансовият данък е внесен през 2012 година.

Данъкът върху доходите може да бъде платен по интернет, по пощата с пощенски запис за плащане към бюджета или по банков път. За улеснение на клиентите на НАП, в офиса на приходната агенция в Хасково са разкрити банкови гишета, които обслужват гражданите и фирмите, като специално за плащане на данък върху доходите от физическо лице при превод от тези банкови гишета, не се събират такси.

Образци на платежни нареждания и пощенски записи за плащане към бюджета, както и номера на банковата сметка на териториалната дирекция на НАП, може да видите на интернет страницата на НАП – www.nap.bg.

Над 600 физически лица от Хасковска област вече са обявили доходите си от предходната година пред НАП.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини