От х:

Днес в x:

Дрехи и козметика-най-омразните подаръци за хасковлии

Неподходящи по размер или цвят дрехи и козметика са най-омразните подаръци за хасковлии. Според анкета на онлайн магазина Prodavalnik, всеки втори жител на областния град не си харесва получените Коледни подаръци. За да се отърват от нежеланите армагани, притежателите им започнали масова разпродажба в интернет.

Напливът от нежелани стоки през януари вдигнал с 20 процента на предлагането на дребни домакински електроуреди, козметични комплекти и детски дрешки.

Сред най-често предлаганите от хасковлии електроуреди са ютии, миксери и кухненски роботи, а парфюм и душ гел е най-продаваният козметичен комплект.

В  проучването има и интересни данни за уменията на двата пола да предугодят най-подходящия подарък за половинката си. Според изводите, мъжете, които отговарят, че не харесват подаръците си, са с 1/3 повече от жените.

Според мениджър на платформата Спас Сливков „Няма нищо притеснително или грешно в това да си пуснеш подаръка за продажба“. По думите му  недоволните имат възможност да се отърват от ненужните вещи, а други могат да намерят сред тях точно своето нещо. Освен това разпродажбите могат да подпомогнат евтиното пазаруване на подаръци за наближаващите Свети Валентин и 8-ми март.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини