От х:

Днес в x:

Топъл и мокър четвъртък, слънчево начало на февруари

Чака ни идеален ден за разходка

Топъл и мокър четвъртък ще бъде последният януарски ден, обещават от местната синоптична станция. Доказателствата са на един поглед през прозореца. Времето е слънчево и ще става още по-слънчево, а температурите ще растат до +12 градуса. Липсата на вятър ще превърне денят в идеален за разходки. До някое време, защото после ще вали. Не е ясно точно кога, но при всички положения се очакват превалявания в следобедните часове, сигурни са местните синоптици. Всъщност ще вали из цялата страна, като към София ще прехвърча и сняг. Тук в региона ще си имаме само дъжд.

За сметка на това февруари ще започне по мечтан начин. 9 ˚, 10˚, 11˚ ни очакват в последните три дни от седмицата. Освен топло, времето ще бъде и сухо. Едва в края на неделя ще започне отново да се застудява, а след неделя ще вали.

Време като това е идеално за пътищата - те даже и са сухи, гордо съобщават от АПИ. Особено магистралите. По другите пътища на места има заснежавания, но всичко е обработено и почистено. В региона няма проблем, освен мъгла в Харманли. Там видимостта е намалена до 100 метра.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини