От х:

Днес в x:

Съветници от ГЕРБ събраха пари за Росен от Бг Коледа

Общинските съветници от ГЕРБ -Хасково събраха необходимите пари за операцията на 8-годишния Росен от с. Маслиново. Момчето, което въпреки нефрологичното си заболяване обича да рита топка и мечтае един ден да е футболен титан като Стоичков, е едно от децата на  Българската Коледа.

За да продължи успешно лечението му обаче, на семейството му бяха необходими около 1000 лв. за операция по изваждането на сливиците на третокласника, за да му бъде направена по-късно и биопсия. Сумата за майката Мима Георгиева, която отглежда трите си деца сама с доход от около 400 лв. на месец, е непосилна.

Съветниците Евгения Ангелова и Иван Панайотов изненадаха семейство Георгиеви с добрата новина, че средствата за интервенцията са осигурени, в дома им в навечерието на Новата година.

От името и на колегите си от общинския съвет, те връчиха плика с парите на майката на Росен и й пожелаха повече здраве и детски усмивки в къщата й.

Росен, по-малката му сестра Преслава и кака им Наташка пък върнаха жеста на гостите, като ги поздравиха с празнични стихотворения и им подариха рисунки с пожелания за успешна Нова година.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини