От х:

Днес в x:

Червените в атака ! ЦСКА и Хасково бият по пътя към върха

Футбол като кунг фу. Червените по-добри и на двете

Почти по едно и също време, култовите червени отбори ЦСКА и Хасково играха и биха коварни съперници, по пътя към върховете в класирането на групите си. Армейците натупаха Левски с 1:0, а далеч по-важната и ценна победа бе за Хасково на Ямача, където с 2:1 бе пречупен коравият отбор на Несебър. Явно денят бе орисал бивши и настоящи цесекари да играят силно, защото най-добрият за Хасково бе бившият „армеец” Николай Манчев. Той заби първото попадение за Хасково, след изключително прецизен удар от фаул в 36-тата минута. Дотогава нашите имаха предимство, но без резултат. Гол на Юлий Шекеров бе отменен заради засада. Малко по късно, таранът с войнишка прическа заби една глава на вратаря им, в спор за една висока топка и заслужено получи жълт картон.

Голът не стресна гостите които се хвърляха здраво в единоборствата и смело гледаха към вратата на хасковлии. Съпротивата им даде резултат и след почивката те изравниха за 1:1. При този резултат мачът влезе в последната си четвърт, а футбол се играеше само на една врата-тяхната. Опитният вълк Явор Въндев реализира игровото предимство на Хасково и донесе ценната победа - 2:1.

За съжаление на хасковлии, при същият резултат завърши дербито на кръга между лидера Ботев Гълъбово и Свиленград. ФК „Хасково” са втори на само точка от гълъбовци-26 срещу 27 т. Двата отбора са с абсолютно изравнена голова разлика от + 19 гола, но нашите имат повече отбелязани попадения. Развръзката на битката за ЮИ В група предстои. Само първият получава виза за по-горната Б-група.

Г.Христов

Шекеров се скъса да шутира към вратаря на гостите
Дори вкара гол...
Който обаче бе отменен
Таранът пък получи жълт картон за това единоборство с вратаря
Николай Манчев се подготвя за специалитета си
гол!!!!
Дългокосият армеец игра много надъхано

Заради ЦСКА-Левски, твърде малко публика дойде на стадиона на Ямача
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини