От х:

Днес в x:

Себахтин Исмаил оплю ДПС за квартал Хисаря

Себахтин Исмаил

„За днешното окаяно състояние на квартал Хисаря най-голяма вина имат общинските съветници от ДПС. Също така са виновни и от парламентарната група на ДПС. Не може 8 години да сме били във властта, а за този квартал да не е бил отпуснат и един лев“. С тези думи общинският съветник от ДПС Себахтин Исмаил коментира изключването на квартала от интегрирания план за градско развитие на Хасково на днешната извънредна сесия.

„Помня, бях още 10-годишен, когато сме чакали на опашка за вода в квартала. Сега съм на 50 години, а положението е същото. В този квартал на Хасково положението е най-зле.

През 1984 година комунистите го събориха, след това демокрацията го досъсипа“, продължи Исмаил, след като оплю ДПС и сесийната група, на която доскоро самият той бе шеф.

„Кварталът нямал устройствен план. Ами направете го! Няма да слезе нито Мохамед, нито Господ да го направи!“, продължи Исмаил. „Понеже моят глас тук няма да има никакво значение, ще гласувам така, както навремето Иван Костов гласува за Стефан Софиянски“, обяви Исмаил.

„Ти живееш на Ямача и си повече от добре устроен. Какво се оплакваш? Дайте да не дърпаме чергата насам натам“, репликира от трибуната общинският съветник Стефан Атанасов и призова да се гласува така предложеният план.

„Господин Атанасов, ти май тази сутрин пак нещо си объркал закуската“, взе отново думата Себахтин. „Къде в Хисаря има асфалт? Хайде да отидем да ми го покажеш“, не му остана длъжен Себахтин.

Това бяха единствените коментари в зала „Хасково“ днес на извънредната сесия за Интегрирания план за градско възстановяване и развитие на Хасково. Той бе одобрен с пълно мнозинство.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини