От х:

Днес в x:

Още се търсят учители в Хасково

Все още непопълнени учителски места им в Хасково, показва справка в седмичния бюлетин на Бюрото по труда. Там са обявени свободни места за старши учител по български език и литература, какво и за преподавател по английски език. Месец след старта на новата учебна година все още се търсят и учител по практика, старши учител по "Парково строителство и озеленяване, също и преподавател по музика.

Традиционни за региона са обявените 21 свободни места за шивачки. Следват 12 незаети позиции за заварчици в строителство, по 10 за шофьори на автобус, зидари и строителни работници (шпакловка и теракот), 3 - за работници в производството и по 2 - за мебелисти, бармани и общи работници.

Работодателите търсят да назначат и организатор производство, медицински лаборант, търговски представител, ръководител експлоатация на автомобилния транспорт, механик на автобус, шофьор на микробус, оперативен счетоводител, организатор шевно производство, маникюристка, бояджия (метални конструкции), чистачка, механик (поддръжка на металообработващи машини), диспечер, шлосер-оксиженист, дърводелец-мебелист, готвач, сервитьор, работник (производство на бои), шлосер-ел.заварчик, шофьор (международни превози) и продавач-консултант (продажба на дамско облекло).

107 са общо обявените свободни работни места за тази седмица.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини