От х:

Днес в x:

Токов удар в банята уби майка и 7-годишната й дъщеря

35-годишна жена и 7-годишното й момиченце загинаха, поразени от токов удар от бойлер, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Търговище. Трагедията се разиграла вчера следобяд в село Стража. Сигналът е подаден на телефон 112 около 16.50 ч. от 38-годишния баща, който открил телата на съпругата и дъщеря си в банята в семейната къща.

Следи от насилие по телата не са установени. Те са откарани в МБАЛ-Търговище за аутопсия. Установено е, че причина за настъпване на смъртта на жената и детето е токов удар. По случая е образувано досъдебно производство.

Кметът на село Стража Рухан Хюсеинов  разказа, че 38-годишният Шезаир, който работел в автосервиз, си тръгнал разтревожен, след като никой от семейството не отговорял на телефонните му обаждания, предаде Дарик радио. Когато се прибрал, намерил жена си Къймет и дъщеря си Мелиса мъртви в банята.

При огледа е установено, че ток тече по тръбите за вода в банята, включително по душа и слушалката. Най-вероятната причина за трагедията е късо съединение в бойлера. Съдебният лекар д-р Владимир Горанов от МБАЛ-Търговище заяви, че по тялото на Мелиса е имало множество обгаряния - по ръцете и по гръдния кош. Майката е имала обгаряне по ръката.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини