От х:

Днес в x:

Хасковлийка изчезна безследно, обявиха я за национално издирване

Димка Петрова

37-годишната Димка Христозова Петрова бе обявена за общонационално издирване, след като е в неизвестност от понеделник сутринта. Повече от 24 часа, близки и роднини обхождат града и разлепят снимки на жената с молба, който я види незабавно да се обади на тел 0886 460 270. Днес те се обърнаха към медиите с молба за съдействие.

Димка е видяна за последно вчера около 10 часа сутринта, в кафе Егоист на центъра, където е работела като хигиенистка. "Обикновено се прибира веднага вкъщи", каза съпругът и Петър Петров. Не и този път. Жената е излязла без мобилния си телефон. Знае се, че в нея има малко пари и лична карта. Димка има роднини в София, Пловдив и Свиленград, но те твърдят, че не са я виждали, затова фамилията предполага, че жената е може би още в Хасково. Семейството умолява гражданите да помогнат за откриването на жената - тя е на медикаментозно лечение и лекарствата й не трябва да се спират.

В момента на изчезването Димка е с къса, черна къдрава коса. Облечена е в сини дънки, синя тениска и розов суичер. Ако някой я забележи, да позвъни на 0886 460 270 или на тел.112.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини