От х:

Днес в x:

Полицията в Пловдивско на крак заради Георги Енев

Най-вероятно Георги Енев е избягал с личния си автомобил Опел, който бе открит изоставен в близост до бензиностанция в Пловдив. Работи се по версията, че е имал съучастник, който го е чакал в друга кола, и двамата са духнали с парите, коментират пловдивски полицаи, за което информира агенция КРОСС. Най-близкият път за чужбина от Пловдив е през Капитан Андреево за Турция или през Капитан Петко войвода за Гърция. Разследващите са поискали да се проследи джиесема на Георги, за да се види с кого е говорил напоследък.
Входовете и изходите на Пловдив, Асеновград и околните градове продължават да да са завардени от униформени. По инструкция те носят бронежилетки, тъй като се смята, че Енев е въоръжен и може да стреля срещу полицаите. 33-годишният мъж е обявен за общодържавно издирване, очаква се за него да излезе бюлетина и в Интерпол.
Полицията е информирала граничните пунктове за пловдивчанина веднага след като информацията за инцидента е постъпила в МВР. Процедурата по предоставяне на имената и снимката му обаче отнема време и е възможно Енев да е напуснал страната, преди да затворят ГКПП-тата, смятат разследващи. Полицейските версии са, че Енев или е заминал за Гърция или за Сърбия. Възможно е да се е укрил и в държава от Западна Европа.

Енев бе обявен за общодържавно издирване на 22 юни, след като изчезна с милион и половина от инкасо автомобил, който шофирал. В ранния следобед 33-годишният мъж събирал обороти от магазини на територията на Първо РПУ в Пловдив. Към края на смяната той помолил въоръжения колега, с когото пътувал, да слезе, за да му купи баничка от павилион за закуски. Веднага щом останал сам в буса, Енев натиснал газта и изчезнал е неизвестна посока.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини