От х:

Днес в x:

Как и дали да си върнеш този неверен мъж

Бъди секси, не показвай лошо настроение, сготви му специална вечеря на свещи. Недей да просиш секс, но ако той си поиска, покажи му най-доброто от себе си в леглото... Това е само един от възможните варианти. Важното е да имаш таен план и да се придържаш към него.

Около 60% от мъжете в световен мащаб имат афери, а около 80% биха искали да имат. Доказано е, че силният пол е по-склонен към изневяра, тъй като при него в по-голяма степен е водещ нагонът. Така че, ако разберете, че съпругът ви ви слага рога, не бързайте да изпадате в безумна паника, а дишайте спокойно и опитайте да реагирате по най-адекватния начин.

Разбира се, ако нямате деца, той е тиранин, бие ви и не носи пари...не би трябвало да чакате да ви изневери, а отдавна да сте напуснали гнездото, което по необясними причини наричате „семейно".

Често първият порив, който обзема дамите при новината, че законната им половинка им изневерява – е да вдигнат олелия до Бога, да набият няколко шамара на него и на НЕЯ, а по-смелите дори са склонни да посегнах към остри метални предмети и пистолети. Друг често срещан вариант е скандалът в стил: „Махай се веднага", съпроводен от изхвърляне на дрехи, обувки и любими вещи на господина, който не може да държи панталона си закопчан.

Това обаче са първосигнални решения, за които вероятно на по-късен етап ще съжалявате. Умните съпруги биха действали по друг начин. Най-важното е да си отговорите на въпроса: Имам ли нужда от него или не? Мога ли да преглътна изневярата му и да обърнем заедно нова страница? Ако отговорът ви на тях е ДА, то избършете сълзите си, препоръчват от Tialoto.bg, и започнете да действате по екшън-план. Накратко, според техните гуру в дадената ситуация планът на първо място планът трябва да таен и строго секретен - неизвестността винаги прави хората по-изнервени и податливи на влияние. Ако искате отмъщение, ОК, но да не го изплашите. Съблазнете го, и нали знаете на какво се впечатляват мъжете - гъдел по егото, внимание, добра храна и секс. Накрая той трябва да е сигурен, че не може да остави вас и децата си и, забележете, да го обясни на забежката си. Детайлите и пропорциите на тези компоненти от плана ще трябва да изчислите внимателно, безстрастно и с вяра всобствените си сили и преценка, защото е почти сигурно, че и майка му не познава този мъж, колкото вие.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини