От х:

Днес в x:

Сапьори влязоха в зоната на взривовете край Петолъчката

Специализирани екипи за обезвреждане на боеприпаси влязоха в зоната на взривовете в района на "Петолъчката". Съдбата на тримата работници, изчезнали по време на експлозиите, остава неизвестна. Рано тази сутрин специализирана група за обезвреждане на експлозиви влезе в района на взрива. На мястото вече започнаха и следствените действия под ръководството на окръжния прокурор на Ямбол Георги Ханджиев, предаде БНР.

Търсенето на изчезналите трима работници продължава, но шансовете да бъдат намерени живи са минимални. Вчера стана ясно, че са открити останки от тела, на които трябва да бъде направен ДНК анализ.

Пострадалите при експлозията работници, настанени в ямболската болница, са в стабилно състояние, увериха от лечебното заведение.

Пътят за Бургас през "Петолъчката" и Лозенец засега остава затворен. Извършва се обход и почистване на пътното платно от осколки от експлозиви. Поставени са и предупредителни табели в случай, че бъдат открити части от снаряди да не се докосват, а да се звъни на тел. 112.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини