От х:

Днес в x:

Лятна занималня за бъдещите първолаци в ОУ „Св св Кирил и Методий”

Лятната занималня помaгa на децата да преодолеят без стрес големия преход между детската градина и училището. Снимка архив, Първи учебен ден.

Лятната занималня за бъдещите първокласници на ОУ „Св св Кирил и Методий” стартира на 4 юни и ще продължи до 6 юли 2012 . Заниманията са от 9 до 12 часа.

Лятната занималня ще включва разнообразни и интересни за децата дейности - занимателни игри, запознаване с училището, с класните стаи, с „Детскатата стая”- стая за целодневно обучение, която бе специално обзаведена по проект на училището.

Занималнята е безплатна и е част от дългосрочната политика на училището за осигуряване на максимално добри условия за децата. В изпълнение на тази стратегия ОУ „Св св Кирил и Методий” осигурява безплатни закуски и поевтиняване на обяда за за децата от начален етап, както и поемане на пътните разходи за учениците от кв Болярово.

Записаните първокласници в училището ще имат възможност да се подготвят за важната и различна роля на първокласник. Лятната занималня ще им помогне да се приспособят по-леко към училищния живот и да преодолеят без стрес големия преход между детската градина и училището.

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини