От х:

Днес в x:

Кметът: Хасковските магазини стават №1 в страната

Технополис го чака №1, според кмета Иванов

Магазините, които се откриват в Хасково стават номер едно в страната. Това заяви кметът на Хасково Георги Иванов при откриването на магазин Технополис. 28-мият магазин от веригата стана факт днес, след 4 месечно интензивно строителство. „Откриването на магазин в тази криза е риск. Който рискува с Хасково-печели“ перифразира крилатата слава на Стоичков, кмета. Рискът на Кауфланд например му донесъл статута на №1 по печалби в страната. Технополис го чакал същата съдба. „Хайде без София, щото там ситуацията е друга“ великодушно разреши градоначалника, докато се обръщаше към софиянеца Тодор Белчев-председател на борда на директорите на „Технополис“. Холдингът имал и друго инвестиционно намерение, но то ще започне да се реализира през септември. Какво ще бъде то, не бе обявено. Вероятно обаче ще се намира в същата търговска зона-до Практис и срещу основния конкурент Техномаркет. 

Веригата Технополис включва 28 магазина в страната. Предлага черна, бяла, офис и друга техника както и IT. По откриването на магазина в Хасково, са обявени промоции, които са валидни до 20-ти май. В магазина има 25 хиляди артикула или както се казва-от пиле мляко. Представени са всички водещи производители на офис и битова техника. За улеснение на клинетите има безплатен паркинг за 80 автомобила. 

За случая бе пристигнал и генералният директор за Източна Европа на марката ВЕКО, турчинът Атила Окан. Той похвали Технополис, че от години са едни от най-добрите им клиенти. Сътрудничат си с Технополис, почти от създаването на веригата- през 2001-ва година. 

Хасковският Технополис дава хляб на 60 хасковлии, наети и обучени през предходните 3 месеца. Общо целият персонал на магазина е от 80 души. Официалното откриване за клиенти е днес от 15 часа. Иначе ежедневното работно време на магазина е от 10 до 20 часа. 

По повод стъпването на веригата в града, Технополис оборудва безвъзмездно компютърна зала за хасковското училище СОУ „Васил Левски“.

Г. Христов

80 паркоместа ще приемат колите на хасковлии
Персоналът е обучен да ориентира клиентите в голямото разнообразие

Първите клиенти се чакат в 15 часа, ще ги посрещат с големите промоции
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини