От х:

Днес в x:

Иде лято: тройно повече свободни работни места

Почти тройно са се увеличили свободните работни места в Хасково за по-малко от месец, показва седмичният бюлетин на бюрото по труда. Нарасналото търсене на работна ръка се свързва с настъпващия сезон. Само в консервната промишленост са обявени свободни места за 30 работници. 15 са в шивашкия бранш, традиционен за региона. Търсят се и 10 сервитьорки.

Вакантни места са обявени още: 5 - за дистрибутори на козметика и работници в склад, 4 - за работници в строителството, 3 - за масажисти и по 2 - за мебелисти, сладкари, метални бояджии, кранисти, майстор-сладкари, шофьори (разносна търговия), патрули (служби за сигурност), рехабилитатори, кинезитерапевти и животновъди

В списъка на търсените професии са още медицинска сестра, технолог (производство), технолог (текстил), помощник-моделиер, специалист (ключови клиенти), администратор (хотел), младши-счетоводител (отдел банково счетоводство), младши-счетоводител (отдел администриране на плащания), специалист (контрол приходи), техник-механик, технически секретар, продавач-консултант, организатор производство в сладкарски цех, помощник-готвач, монтажник (метални изделия), маникюристка, педикюристка, фризьорка, готвач, помощник-готвач на половин щат, работник в автомивка, перачка и манипулант (хладилен склад).

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини