От х:

Днес в x:

Волен Сидеров стяга редиците в Хасково

На среща с актива в Хасково пристигна днес лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Срещата с атакистите в НТС започна малко след 18 часа.

„Макар, че не сме в предизборна кампания, трябва да се срещаме с хората. Тук съм, за да представя обновената програма на партията - „Планът „Сидеров”. Нов път за България”. Освен това ще представя и новата си книга „Основи на българизма”. Това е едно четиво, наръчник на националиста”, обясни лидерът.

Сидеров коментира пред журналисти и някои от актуалните политически теми – повтори обяснението си за оттеглянето на „Атака” от искането за вот на недоверие към кабинета, както и отцепниците от партията – жена му Капка и синът й, които създават нова партийна структура.

„Това не е добре за България. По този начин се отцепват гласове от националистите. Ако аз не вляза в следващия парламент, турските спецслужби ще дадат банкет, защото в България за тях аз съм враг номер едно. А в нашата програма ние залагаме на важните теми – предлагаме минималната заплата да бъде 1000 лева, минималната пенсия – 500 лв. И обясняваме откъде ще дойдат средствата за това. Но никой не иска да ни чуе.

А хората предпочитат да слушат за неща от кухнята, отколкото за истински важните неща от живота ни”, каза Сидеров пред входа на НТС.

После се качи на третия етаж, където го очакваше активът на „Атака”.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини