От х:

Днес в x:

Да хапнеш Бойко за десерт. Годен до 2-ри септември

Злати рискува пресния си маникюр за да обели премиерската вафла

Бойко Борисов се превърна в десерт и тръгна от ръка на ръка из Хасково. Лимитирана серия вафли с име Б.Б. и лика на нашия пръв държавен ръководител, шества от няколко дни в областният град. Изялите Бойко твърдят че много е вкусен. Колкото по-нежен бе полът на дегустаторите, толкова по-големи бяха суперлативите. Бойко бил сладък и сочен. Много жени биха искали да хапнат Бойко на десерт заключи, чаровната Злати и едва тогава погледна срока на годност: „ О, и годен! До 2-ри септември“

Вафлата е с тегло 95 грама, с висока енергийност, разбираме от етикета, изготвен напълно според изискванията на българският държавен стандарт за храни. Няма обаче цена, което означава, че не е предвидена за продажба в магазинната мрежа.

Производител е фирма „Лозев“ЕООД в град Лясковец. Фирмата е на бившия футболен съдия Ичко Лозев, който е в сладкарският бизнес отдавна. Опитахме да попитаме „Лозев “ ЕООД колко бройки Борисов са произвели и дали имат заръчани други сладкарски продукти с лика на премиера. Без да чуят въпроса ни, от фирмата заявиха че г-н Лозев отсъства и каквото и да питаме, трябва да го питаме лично.

Бойкоманията досега се изразяваше в мартеници, картини от полускъпоценни камъни и предмети от бита. В сладкарският бизнес обаче култ към премиера нямаше. Досега.

Какво е усещането да вкусиш премиера вижте в нашия видеорепортаж

Г. Христов

Рискът си заслужава, била много вкусна
Б.Б. е високо калоричен и питателен
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини