От х:

Днес в x:

Руски скиор отнесе Бойко на пистата в Банско, виновния скиор си позволил дори да го наругае

Скиорът изгубил контрол и връхлетял върху Бойко Борисов

Руски скиор отнесе Бойко Борисов на ски писта в Банско, пише агенция „Блиц”. Руският гражданин се спуснал по една от пистите, за съжаление обаче изгубил контрол и връхлетял върху премиера. От удара, Борисов паднал и се претърколил. Всичко се случило за части от секундата, а охраната на министър-председателя на могла да реагира.

Виновният скиор дори си позволил да наругае Борисов, задето му препречил пътя. Когато обаче се появили охранителите, мъжът разбрал, че „жертвата” му не е случайна. Скиорът незабавно бил задържан и последвала проверка от страна на премиерските гардове, които установили, че мъжът не носи документи за самоличност. След дълъг разпит станало ясно, че скиорът всъщност е аматьор и няма необходимата подготовка.

Официално обаче никой не е съобщил за инцидента. Случаят бе разказан единствено от певицата Нона Йотова, която споделила за преживяването на Борисов на личната си страница във Фейсбук. Минути след като пуснала публикацията обаче съобщението е било изтрито, твърдят от агенция „Блиц”.

По време на състезанията от Световната купа по ски, пистите в Банско биват „атакувани” от чуждестранни туристи, които се спускат без подготовка и застрашават собствения си живот и този на околните.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини