От х:

Днес в x:

Изчезналият Съвестин жив в Лион?

Българка от Лион твърди, че е видяла изчезналия на 7 май 1997 година Съвестин Деянов. Разпознала го от портрета, който видяла преди два дни по телевизията, съобщава БНТ, цитирана от "Блитц".

Компютърният портрет състарява момчето и го прави да изглежда така, както би бил на тази възраст.

Диана Йорданова видяла в метрото на Лион момче, което удивително приличало на това от компютърния портрет. “Направиха ми силно впечатление очите, втренчения поглед, с който ме гледаше. Косата му бе кестенява, сресана на път. После като видях снимката на това момче, което вие показахте, в един момент направо скочих като попарена, защото беше същото като това, което ме гледаше толкова натрапчиво”, споделя жената.

Не за пръв път бащата на Съвестин се сблъсква с подобни сигнали. Преди 12 години бащата Тодор Деянов отива в Багдад при местните дервиши, защото е получил сигнал, че момчето е забелязано сред тях. За съжаление Тодор се завръща сам в България.

Оттогава досега за Съвестин няма никакви сигнали.

“Жената беше много категорична, мога да разпозная хората, които искат да направят някаква изява. Сблъсквал съм се с шарлатани, гадатели, врачки, какви ли не, които само търсят сензацията”, казва Тодор Деянов.

Сигналът на Диана Йорданова може да бъде потвърден с факти - във френското метро има камери, които биха могли да помогнат със записи. Друга важна подробност, която би могла да подпомогне търсенето на Съвестин е, че пътниците в градския транспорт на Франция се регистрират с карти, в които има лични данни, включително и за адреса, на който живеят.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини