От х:

Днес в x:

Трайков изпусна Елена. Откриват ВУЗ в Димитровград. Преглед на регионалния печат

Откриват университет в Димитровград, пише в челно заглавие на първа страница „Новинар юг”. ВУЗ-ът ще е филиал, който ще се помещава в бившия строителен техникум, допълна изданието. Засега не е ясно кое точно висше учебно заведение ще отвори врати в бригадирския град, според кмета Димов това е реномиран държавен ВУЗ.

Дървата удариха 200 лева, заглавие над главата на вестника. Поради преспите натоварените с метровки камиони няма да могат са се доберат до областния град поне още 10 дни.

Още 3 дни ваканция в Симеоновград и Баните, друг анонс над главата. Ваканцията започва от утре до четвъртък, разпоредена е от кметовете на общините заради непроходимите пътища.

Възстановяват скъсаните диги край Харманли от днес, водещо на 2-ра. Харманлийци се чувствали пренебрегнати заради Бисер.

Неизвестен уби шофьор, рани тежко жена му на Е-80, акцент от 3-та. Става дума за инцидента край Клокотница.

Поскъпва млечната кухня в Хасково, водещо на 4-та. Храната за малчуганите вече ще е 1.50 вместо досегашното левче. Това предстои да бъде гласувано от ОбС на 24 февруари.

Петър Атанасов шампион по тенис до 18 г., челно заглавие на спортната страница. Възпитаникът на Спортното победи на финала софиянеца Андрей Алауи на тенис комплекса в Хасково.

Водната бомба „Тракиец” – половин век безхаберие – темата на фолиото в броя е незаконният язовир край хасковското село.

Изпускат аварийно яз. Елена до нанос, челно заглавие на първа страница в „Хасковска Марица”. Лично министърът на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков пристигна на мястото.

Неизвестен уби шофьор, прати приятелката му в интензивното, анонс над главата във вестника, темата е водеща на 3-та. Става дума за катастрофата край Клокотница.

Опашки за дърва, тонът стигна 170 лева, заглавие със снимка на чакащите реда си коли пред един от складовете за твърдо гориво.

Стена едва не уби крадец в казарма, чело на 2-ра. Трима се вмъкнали в бившето поделение да крадат дърва, но стена рухнала върху един от тях, който едва отървал кожата.

Полицай съди ТВ оператор, иска 5000 лева, заглавие на 3-та. Полицаят Валери Петков съди оператора в телевизия „Аида” Христо Тотев, нарекъл го „Куче”. Тотев пък се оправдава, че това бил прякорът му, с който бил известен в махалата. Процесът ще продължи през април.

Стефан Ботев: Мой колега полудя от тренировките, заглавие на интервю с шампиона на 5 страница.

Кремена Станилова води семинар при Наталия Кобилкина, акцент от 8 страница. Семинарът ще се проведе този уикенд в центъра по сексология в София.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини